pajunkissoja lähdettiin heti aamupalan jälkeen hakemaan ja löytyihän niitä. maa oli sen verran kohmeessa/jäässä että pääsimme poikien kanssa ihan lähelle isoa pajupensasta. siitä sitten otimme mukaan paljon kissoja ja sitten suuntasimme kohti puistoa. pikkuneitikin juoksi isompien perässä innoissaan hetken matkaa. pieninkin oli jo hereillä pienen  hetken torkuttuaan. 

puisto olikin aika jäinen mutta ei se meitä haitannut. myös pienin tomerasti konttasi ja tutki maata ja leluja ja viihtyi selvästi.  isommat kiipeilytelineellä ja liukumäessä ja metsässä...kovalla vauhdilla joka suuntaan. isompi neitikin katseli poikien menoa ja mietti selvästi että pitäis päästä yhtä lujaa ja osata samat jutut kuin isommat. mieli tekis enemmän kuin taidot on. siksi tuli ajoittain harmistus, kun ei päässyt perään ja tasapainokin petti.

pian pitikin jo lähteä sisälle syömään. ruoka maittoi ja uni tulikin pienille pian. pienin ulos vaunuihin ja isompi sisälle sänkyyn. 

poikien kanssa askarreltiin pajunkissaoksiin koristeita ja laitettiin rairuohot kasvamaan, viime viikolla maalattuihin ja koristeltuihin purkkeihin. isompi neitikin laittoi multaa purkkiinsa avustettuna ja sitten nyppi lautaselta siemeniä purkkiin. ensin vain meinasi mennä siemenet suuhun. onneksi ohran siemenet ei ole myrkyllisiä. menihän niitä vähän purkkiinkin mullan päälle, vaikka paljon meni lattiallekkin, kun neiti oikein innostui. siitten vielä kelmut päälle ja aurinkoiselle ikkunalle kasvamaan.